Verslag 5e ROR 2024

Ik heb met Arie Beukers de 5e Ronde om Renkum gereden bij A.S.V. De Vechtstreek. Het was voor ons eerste kennismaking met de Autosportvereniging De Vechtstreek. Wij zijn beide lid van de Baronierijders en rijden daar onze kaartleesritten zoals o.a. de 6 uren van Breda. Ik las over de R.O.R op de website van de NRF. Aangezien dat de startplaats Beesd dicht bij mijn woonplaats Alem ligt heb ik Arie en zijn vrouw uitgenodigd om naar Alem te komen en er een gezellige dag van te maken. De dames gaan winkelen in Den Bosch en de jongens gaan buiten spelen bij de ASV De Vechtstreek.

Wij hebben een hele leuke kaartleesrit gereden in een voor ons onbekend terrein. De rit zat goed in elkaar met veel variatie (slimme uitzetter). Wij hadden nog nooit zulke grote en felgekleurde controle borden gezien die op een “kilometer” al kon waarnemen.

Ook bijzonder en verrassend was soms de plaatsing van de borden op plaatsen waar je niet verwacht. Wij hebben genoten van de R.O.R en onze complimenten gaan uit naar de “koersdirectie”. Wij konden niet tot de prijsuitreiking wachten vanwege de “ Dames” Tot onze verrassing zagen wij tijdens ons smakelijk diner op de website dat wij als eerste geëindigd zijn in onze klasse. Een mooie beloning voor een mooi en spannende dag. 

Henny Koorn & Arie Beukers.